Er valt altijd iets te kiezen

Er valt altijd iets te kiezen

Als je voor verplichte statutaire verkiezingen kiest voor een digitale oplossing, waarom gebruik je die dan niet ook voor andere verkiezingen? Er valt immers altijd iets te kiezen.

Redenen genoeg

Er zijn redenen te over om voor verkiezingen zoals voor de medezeggenschapsraad, ondernemingsraad, studentenraad, universiteitsraad en faculteitsraad te kiezen voor een online oplossing. Het is snel, handig en efficiënt, goedkoop en hartstikke veilig. Maar als je dan toch de keuze hebt gemaakt voor zo’n stemapplicatie, waarom zet je die oplossing dan niet voor andere verkiezingen ook in?

Eén oplossing voor alles

Of het nu gaat om verplichte statutaire verkiezingen of om informelere verkiezingen als broodje van de week, vrijwilliger van de maand, docent van het jaar of applicatie van het decennium of sporter van de eeuw, waarom zou je niet voor alle verkiezingen één oplossing gebruiken? Het mooie van de stemapplicatie van Progress is dat als de omgeving eenmaal voor je ingericht is, je van alles kunt organiseren. Progress Verkiezingen is er voor elk type organisatie, van bedrijfsleven tot onderwijs. In alle gevallen is het stemproces anoniem en de veiligheid gewaarborgd, helemaal volgens de AVG-wetgeving, terwijl er niet aan gebruikersvriendelijkheid is ingeboet. Als je het ons vraagt, gebruik de applicatie dan gewoon ook voor minder formele verkiezingen? Er valt toch altijd iets te kiezen?

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie over Progress Verkiezingen of ben je benieuwd of we iets voor jouw verkiezing kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!


;